maanantai 31. elokuuta 2015

Agilityä 31.8

Oltiin sovittu jo viikonloppuna kaverini Ulpun kanssa, että jos treenaan koirien kanssa maanantaina, voisiko Ulpu tulla kuvaamaan ja katsomaan. Ulpukin kävi pari kertaa radan läpi Naavan kanssa. Saatiin n. viikko sitten tehtyä uudet estetelineet iskän kanssa ja nyt kokeilimme niitä myös ekaa kertaa! Hauskana ja kivana ns. vaihteluna Ulpu kirjoitti myös tähän postaukseen itse, mitä teimme ja minkälaista oli. Nauttikaa :) (teksti ei tänään ollu multa kovin sujuvaa eikä lauseet ja sanavalinnat ollu jotenkin tänään yhtään hyviä, älkää antako sen haitata)

Jenna: Aluksi rakensimme kentälle radan ja aloitimme Naavan kanssa. Naavalla oli tosi paljon virtaa ja ekassa radassa tuli muutama suht. tiukka käännös jotka kuitenkin meni suht hyvin. Vaihdettiin rataa pari kertaa, Naava hyppäsi tänään tosi hyvin ja vaikkakin välillä ei kuunnellut apuja ja yritti vikkelästi kiertää pari estettä, se oli aika hyvä tänään. Hypyt oli hyviä ja ei tippunut koko treenin aikana kun ihan vaan muutama rima, sekä Naava meni muutenkin kaikinpuolin ihan ok. Lopuksi treenailtiin kosketuskepin kanssa. Tällä hetkellä harjoittelemme kahta erilaista rt-rataa, joissa on molemmissa ''kierrä koiran ympäri'' kohta, joten harjoittelimme sitä tänään ja onnistui niin hyvin jo heti ekalla kerralla että huhhuh, olen tyytyväinen. Teimme nyt myös kosketuskepin kanssa, sekä ilman sitä että näytän ympyrän kädelläni/kepillä ja sanon ympäri, Naava tekee molempiin suuntiin ympyrät itse. Radoista / tempuista videoita & kuvia @pienetjattilaiset instagram-käyttäjällä.

Ulpu:
Tulin Jennalle koulun jälkeen, syötiin ja heti sen jälkeen laitettiin esteet pystyyn ja haettiin Naava ja herkut. Naavalla riitti vauhtia alusta asti ja se hyppi tosi reippaasti. Hypättiin pientä rataa jossa oli viisi estettä. Myös minä kokeilin hypätä Naavan kanssa ja tyttö käyttäytyi tosi mallikkaasti. Vähitellen Naavan keskittyminen herpaantui ja päästettiin se tekemään omia juttujaan vähäksi aikaa. Haettiin Ruska ja hypättiin myös sen kanssa ihan muutama kerta vähän pienempiä esteitä koska Ruskaa ei kauheasti esteet kiinnosta. Ruska kuitenkin hyppäsi tosi hyvin sen mitä hyppäsi.

Lopuksi vielä otettiin molemmat tytöt "kentälle" ja tehtiin vähän temppuja kosketuskepin kanssa. Naava oppi yhden uuden tempun ja oli muutenkin tosi hyvin mukana. Ruska jaksoi hetken, mutta sillä ei ole samanlaista motivaatiota herkkuihin kuin Naavalla. Tytöt käyttäytyivät tänään molemmat tosi hyvin ja oli kiva leikkiä ja hyppiä niiden kanssa.














Vikkelästi ohi vaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...