lauantai 25. heinäkuuta 2015

Toivelista & varusteita


Toivelistalla on minulle ja koirille muutama vaatetus ja esine, jotka aijon nyt esitellä teille. Olen pitkään etsinyt joitakin sellaisia valjaita, jotka voisi todellakin olla kestävät ja löytyisi meidän koirien kokoa. Ruska ei valjaita tarvitse, koska ei esimerkiksi vedä yhtä paljon kuin Naava. Meillä on yhdet nahkaiset vedon esto-valjaat, mutta ne on vähän liian napakat Naavalle ja näyttää muutenkin aina vähän hiertävän, jos ollaan käytetty (Naava kulkee aina huonommin ja osoittaa mieltään, yhdellä kerralla tuli hiertymän jäljetkin), joten niitä valjaita ei voida käyttää.

Molemmilla koirilla on muuten hyvä varustus, Ruskalla on nailon-panta missä on karva-alustus, sekä Naavalla on nahkapanta ja pinkki nailonpanta. Pidän Naavalla nahkaista sillon, kun se esimerkiksi vain puuhailee pihalla tai oleskelee, mutta metsälenkeille ja usein muillekkin lenkeille laitan pinkin, ensinnäkin että se on minun mielestäni söpömpi, sopii kaikkeen muuhun ja toisekseen sitä saa säädettyä, nahkapantaa ei. Näiden pantojen lisäksi koirilla on myös varapantoja, kuten tosi monta heijastin-pantaa, pinkki nahkapanta, Naavan entinen rukka-panta (turkoosi) ja Ruskan edellinen nailonpanta, missä on tassunjälkiä ja heijastimet (punainen).

Muita varusteita/vaatetuksia, mitä meidän koirillamme on:
•Sadepuku, hurtta, vihreä
•Pyyhepuku, rukka
•Heijastinliivit, hurtta
•Pulkanveto-valjaat
•Kaikki lenkitysremmit, 2 nailon, 2 nahka, flexi (ei käytössä koska liian hento meidän koirille)




TOIVELISTALLA Säädettävät ja kestävät y-valjaat hööksiltä, joissa heijastin ja pinkin värinen tottakai.


Heijastinliivit, pienikokoisempi Ruskalle, isompi Naavalle



















Vedon esto-valjaat


Pulkan veto-valjaat
























Pyyhepuku



Heijastinliivi & kaulapantaan lisättävä heijastin

Sadepuku
Muita pantoja niiden tällä hetkellä kaulassa olevien lisäksi



2 kommenttia:

  1. Hei haluun ehdottaa teille näitä Rukan pinkkejä tosi mukavan näkösiä valjaita, saa tosi isonakin! Näin Mustissa&Mirrissä :)
    https://www.mustijamirri.fi/rukka-big-comfort-valjas-pinkki-c106324-1

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!! :) Meen kattomaan tarkemmin ku pääsen koneelle :)

    VastaaPoista

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...