torstai 13. elokuuta 2015

Kesäloma oli ja meni

Tuntui, että kesäloma meni taas nopeammin, kuin minään edellisenä vuonna. Eikö se oo niin, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeemmin aika tuntuu menevän? Uskon myös että miksi minulla oli nopeuden tuntu, tein järjettömästi kaikkea todella mukavaa kesän aikana, ja kertaakaan ei ollut tylsistynyttä tunnetta. Opin tänä kesänä myös koirien kanssa järjettömästi uusia asioita, kehityimme ihan perusjutuissa, kun rallytokonkin puolella, vaikkakin alamäkiäkin sillointällöin oli, esimerkiksi Ruskan eläinlääkäri-reissu mukaanlukien.
Oli kuitenkin todella mahtava kesä, josta haluan kiittää erityisesti maailman parhaita koiriani, ystäviäni ja perhettäni. Tutustuin tänä kesänä järjettömästi uusiin ihmisiin ja koin paljon asioita, mitkä halusinkin kokea. Ylitin itseni, opin uusia asioita, matkasin ympäri Suomea, nautin ja rentouduin. Toivottavasti kaikilla muillakin on ollut kiva ja antoisa kesä!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...