tiistai 4. elokuuta 2015

Hauhau Champion- lautapeli + muuta

Hauhau Championin sivuille tästä

Naava on nyt jo vähänaikaa pelaillut jo kauan aikaa sitten ostamamme lautapeliä, jota se aijemminkin pelaili ehkä sillointällöin. Peli oli kuitenkin jäänyt, ja nyt olemme ottaneet sen uusistaan esille ja alkanut pelailemaan lähes päivittäin.
Naavalle täytyisi ostaa uusia, haastavampiakin pelejä, koska nykyään se saa tuosta noi herkut jo varmaan alle minuutissa.
Pelin idean kerron alla olevien kuvien yhteydessä.




Jokaiseen ''lokeroon'' aina herkku, meillä oli tälläkertaa kinkkua ja koiran nameja.





Sen jälkeen tötteröt herkkujen päälle.
Meillä on tapana, että kun lasken pelin maahan, Naava odottaa kunnes sanon ''saa pelata''. Tällöin se aina hakee söpöä katsekontaktia ja tuijottelee että millon sais alottaa :D

Pelissä on kai oikeasti tarkotuksena ottaa tötteröt suulla, mutta Naavalla on tapana ollut aina ottaa ne tassulla kovaa riuhtoen ja repien.



Ruskalle kuuluu todella hyvää jalan kanssa, eli nykyään se ihan juokseekin kotona. Sen sairasloma alkaa olla kohta lopuillaan ja tosi hyvältä näyttää, kipulääkkeet on alusta alkaen vaikuttaneet tosi hyvin, koska ekan päivän jälkeen koira oli jo iha fiiliksissä juoksemassa ulkona. 
Sunnuntaina kuvaan luultavasti videolle, mutta myös kuvien kera huorttahuoneen rallytoko-rata haasteen, joten silloin seuraavaksi! 

2 kommenttia:

  1. http://oi60.tinypic.com/29ntr48.jpg

    tollasen väsäilin teille ^^ ihana blogi!

    VastaaPoista

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...