sunnuntai 16. elokuuta 2015

Parantuneen Ruskan kanssa tokoilua

Nyt alkoi myös meidän seurassa rallytoko-kausi ja tänään oli ekat treenit. Sovittiin, että äippä vetää Naavan kanssa ekat treenit muutamasta syystä. Ensinnäkin, ekoissa treeneissä Naavalta löytyy ylimääräistä virtaa, se on mielenkiintoinen mahdollisesti uusista henkilöistä ja koirista porukassa, Ruska ei pääse sairasloman loppumis-vaiheen takia tänään osallistumaan.
Ruska on nyt täysin parantunut ja koko sen sairasloman ajan olen puuhaillut Naavan kanssa kauheasti kaikenlaista. Ajattelin, että jos äiti menee Naavan kanssa ekoihin rt-treeneihin, mä tokoilen Ruskan kanssa kotona. 

Kuvaajaa ei ollut, mutta itse kuvailin aina Ruskaa, kun vain pystyin. Energiaa oli kauheasti, vähän liikaakin aluksi ja neiti pisti alussa ihan rönsseliksi, hyppi ja loikki sinnetänne, laukkasi omaa ''treenikenttäämme'' ympäriinsä ja varasteli herkkupussista herkkuja ilman lupaa. Saimme kuitenkin tarpeelliset ja suunnitelemani jutut tehtyä ja olen tyytyväinen sairaslomalla olleeseen tyttööni, kun treenailu näyttää nyt taas jatkuvan Ruskankin puolella normaalisti. 
Pyrin saamaan nyt rt- ja tokoreenien alettua kuvaajia mukaan treeneihin. 

Pyrin osallistumaan nyt myös erilliselle kurssille nimeltä Lapsi ja koira
Tiistai: ohjattu ohitus-kurssi Naava&Ruska
Torstaisin: ohjattu toko Ruska 
Sunnuntaisin: ohjattu rallytoko Naava
Keskiviikkoisin treenailen koirien kanssa itse tokoa, rallytokoa ja agilityä vaihdellen, Ruskan kanssa pääosaksi tokoa ja Naavan kanssa rallytokoa ja agilityä. 









 ♥:lla Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...