sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Jo kesäisiä kuvia

Kun peltomme muuttuu keltaiseksi sylin täydeltä leskenlehtiä, linnut alkavat laulamaan, omenapuut alkavat kukkimaan ja ulkona voi kävellä t-paita päällä ilman kenkiä, tietää että kesä on lähellä. Oli vaikea päättää, laitanko otsikoksi ''Keväisiä kuvia'', vai ''Kesäisiä kuvia'', mutta kaiken muun paitsi kuukauden perusteella päädyin jälkimmäiseen. Koirien kanssa on saatu koko loppu keväältä ihania kuvia kauniissa maisemissa, ja instagramiakin olen näillä kuvilla jonkun verran päivitellyt (@pienetjattilaiset).

Viisi päivää koulua ja todistustenjako enää jäljellä tätä postausta kirjoittaessani. Kello on vajaa kahdeksan ja ulkona edelleen aurinko paistaa ja kello voisi olla valoisuuden perusteella vasta kaksi päivällä. Koirien kanssa ollaan koko loppu kevät ja alkukesä aikalailla otettu rennosti ja hypelty agilityä ja käyty juoksemassa ja kävelemässä pitkiä lenkkejä. Ei olla keskitytty kunnolla rallytokossa työntekoon tai uusien tehtävien harjoitteluun. Enkä ole nähnyt tätä edes tarpeelliseksi. Kesällä olisi tarkoitus harjoitella uusia tehtäviä ja osallistua loppu kesästä tai syksyn alusta ensimmäisiin rallytoko kisoihimme - jotka ei toivottavasti jää viimeiseksi kerraksi ;)
Muuten haluaisin innostua kisailusta jo nyt, mutta koko alkukesäni on todella ''kiireinen'', jos niin voi sanoa. Toisin sanoen, minulla on vain paljon kaikkea kivaa menoa, mihin olen vapaaehtoisesti itse halunnut lähteä mukaan. Heti kesäloman alussa minulla on rippileiri, jonka jälkeen muutaman päivän päästä lähden Italiaan kahdeksaksi päiväksi. Tämän jälkeen minulla on ratsastusleiri ja sitten jääkiekkoleiri. Koko loppu kesä on varattu sitten kavereille ja koirille. Kaikkien reissujeni ajan muut perheestä hoitavat koiria ja äiti kyllä liikuttaa koiria aina silloin mielellään ja tarpeeksi, kun en itse kotona kerkiä olemaan.

Nyt kesäisten kuvien pariin tältä keväältä ja nyt lähipäiviltä;
(kuvissa esiintyvä toinen tyttö on paras ystäväni joka on oikeastaan aina mukana, jos kuvailemme erityisemmin ig @ulpuvuori)













Meijän squad ♥


Naava ei kummemmin kiinnosta...



:D


Naava kamalan väsyneen näköisenä :D

Kevätpicnicillä koirat mukana




























♥:lla Jenna ja koirat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...