torstai 25. helmikuuta 2016

Lunta tulvillaan, raikas talvisää


Tänään kävelimme Ulpun ja äitin kanssa aika suht. pitkä lenkki koirien kanssa. Tarkotus oli kävellä koirapuistolle saakka, mutta koska Ruska on herkkä pikku hipiäinen, sen tassut alkoi jossain kohti matkaa aristaa kylmää lunta. On pakkanen, joten lumi ei kuitenkaan jäädy jääpalloiksi, mutta Ruska vain sattuu olemaan niin herkkä, että jos on vähänkin liian kylmä, se ei suostu reippaasti liikkumaan, tai edes kävelemään. 

Niinkuin tarkkaavaisena kuvista voi huomata, teiden sivupenkat on todella korkeat. Autotien sivupenkoilla oli aika leveät moottorikelkan tekemät jäljet, joka näytti miltei polulta. Kävelimme melkein koko takastulo matkan penkan päällä moottorikelkan jäljissä, joka oli hauskempaa sekä koirille että taluttajille. 

Niinkuin ohessa olen kertonut, Naavan kanssa on harjoiteltu kotona jälkeä herkkujen kanssa. Jokainen jälki täällä lapissakin nyt tottakai kiinnostaa Naavaa ja jokaista jälkeä pitää tutkia ja haistella. Training stick- tai naksutin olisi nyt lapissa pitkillä kylmillä lenkeillä kätevä, koska herkkukäsi kylmettyy, ensinnäkin jo siinä että ottaa hanskan pois, myös siinä, että koira kielellään kostuttaa käden tietenkin märäksi. 

Ruska ei tässä kuvassa oikein suostunut yhteistyöhön
Naava aina tökkii herkkutaskuani jos en heti anna :D

 On kiva ottaa kuvia niin, että koira menee penkan päälle istumaan ja itse seisoo vieressä, silloin ollaan suurinpiirtein samalla tasolla kuvissa :D Yleensä Naava on istumiskuvissa vähän isompi, Ruska taas vähän pikkusempi kuin minä.


♥: lla Koirat ja Jenna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...