tiistai 23. helmikuuta 2016

Koirat lapissa mukana

Lähdettiin perjantaiaamuna 19.2 ajamaan lappia, Saariselkää kohti. 
Yövyimme lauantaihin Oulussa hotellissa tottakai koirien kanssa ja jatkoimme matkaa niin, että olimme iltapäivänä perillä. Heti ekana iltana menimme kaverini Ulpun kanssa ulos kuvailemaan koiria, mutta tulos ei ollut niin hyvä pimeällä. 

Koirien kanssa on lapissa vaikka mitä aktiviteettejä ja tekemistä. Pulkanvetoa, hiihtolenkkeilyä, koirapuistoa ja hangessa myörimistä mielinmäärin. Täällä lapissa lunta riittää vaikka korviin saakka, hanget ei oikeasti mitään pieniä ole. Lunta on joka puolella ja tiet ja polut on tosi nättejä kuvauspaikkoja hyvän talvisen maiseman ansiosta.

Olemme kaverin Ulpun kanssa koirien kanssa peuhaamisen lisäksi myös lasketelleet, hiihtäneet, yhdessä vain lenkkeilleet ja kävelleet kaupoille ja takasin pitkiä lenkkejä ja tottakai uineet kylpylähotellissa Saariselän keskustassa. 

Tänään, 23. päivä kävimme suunnitellusti kuvailemassa molempien koirien kanssa hyviä kuvia, joista teen erillisen kuvapostauksen.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...