lauantai 18. heinäkuuta 2015

Pikkutyttö Pihlajanmarja



Millasia nämä persoonalliset tytöt ovat olleet pentuina? Nyt saatte kuvien kera kuulla ja tietää ensin, millainen Ruskustus on ollut pienenä.

Pihlajanmarja Ruska

Ruska oli vielä ihan pikkupentuna aika helppo tapaus, se vain nukkui, söi, leikki ja teki jätökset aina ulos, oli alusta alkaen siis sisäsiisti pentu. Ruskan ''murrosikä'' kuitenkin iski siinä puolenvuoden iässä, ja silloin sitä tuli kutsuttua aika paljon terroristiksi, enkä olisi uskonut että siitä kasvaisi noinkin lempeä, kiltti ja hyväsydäminen mamma. Silloin se aina valtasi sohvan, ja päästi vain minut istumaan. Muille se murisi ja saattoi jopa näyttää hampaillakin. Se meni kiellettyihin paikkoihin, isän ja äidin sänkyyn, se alkoi aina vinkumaan ja haukkumaan kun jäi yksin kotiin, se karkaili jopa välillä lenkillä. Nykyään tuo neiti on kaiken tuollaisen vastakohta eikä sitä edes voisi enää kuvitella sellaisena. Ruskalle tuli aina luonnostaan kaikkialta erilaisia lempinimiä, kuten pihla, mamma, nukkumatti, lihapulla yms.

Ruska ensimmäistä kertaa mökillä


Ruska kotipihalla syömässä

Ruska taas kielletyssä paikassa.. kukkapenkissä

Tässä tyttö on jo vähän kasvanut.


Ruskan toinen talvi

Ruskan ensimmäinen syksy



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...