sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Pinkkityttö metsäretkellä

Lähdettiin tänään Naavan kanssa kymmenen aikoihin kävelemään meijän omalle metsälle päin, reppu täynnä minun ja Naavan tavaroita, mitkä pitää mielestäni olla metsäretkellä mukana. Huomasin pakatessani tavaroita, että minun ja Naavan väri on selvästi pinkki, meidän melkein kaikki treeni- ja muut tavarat on pinkkejä, jopa kakkapussit. Ainut joukosta erottuva oli tänään sininen rengaslelu, jonka otin metsään mukaan. Jotain virikettä pitää aina olla mukana, koska Naava tykkää hakea lelua, kun heittää.

Minun treeniliivin väri on vaaleanpunainen ja kosketuskeppi on vaaleanpunainen. 

Kun päästiin tonne metsäaukiolle, nappailtiin muutamat kuvat ja sitten treenailtiin varmaan 15 minuuttia kosketuskepin kanssa, teimme ihan perus ''koske''-harjotusta ja kepin avulla harjoittelemme nyt myös, että Naava seuraisi kepin päätä sinne minne se menee, ensin harjoittelemme ympyrän tekemistä. 
Jatkoimme matkaa kävellen ja myös juosten ja sitten heittelinkin Naavan lelua ja se juoksi pitkään, onneksi vesikuppi ja vettä oli mukana, niin se sai juoda. 
Löysin metsästä monta hyvää kohtaa täynnä metsämansikoita, oli pakko jäädä keräilemään sitten Naavan kanssa niitäkin.



Lähdettiin muutama tunti sitten käymään molempien koirien kanssa vielä koirapuistossa ja Naavasta huomasi selkeesti että se oli tosi väsynyt, eikä jaksanut temmeltää ja leikkiä yhtä paljon kuin yleensä. Huomenna lähdemme isän & äidin kanssa matkailuauto-kierrokselle, käymme muutamissa huvipuistoissa, eläintarhassa, mökillä, isomummilassa yms. Koirat olivat viimevuonna mukana ja huomasimme sen olivan niille vähän tuskaa olla kuumassa autossa mukana  ja jäädä sinne autoon kun me mennään esim. huvipuistoon, joten tänä vuonna koirat eivät tule mukaan, vaan menevät yhteen hyvään ja laadukkaaseen koirahoitolaan, missä ovat olleet kerran aijemminkin. 

Kiitti ja kuittaus
♥:lla Jenna, Naava, Ruska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...