torstai 23. heinäkuuta 2015

Chia de Cracia palkinnot


     


























Palkinnoksi sain hurttahuoneen kokkaa koiralle-kilpailusta Chia de Cracian superhyvän tuotepaketin, mihin olen todellakin tyytyväinen!

Sain sekä chia-siemeniä, sekä ruusunmarjarouhetta, mikä sopii koirien, sekä hevosten päivittäiseen ruokavalioon ja ne parantavat paljon kehon hyvinvointia. Sopii siis hevosillekkin, muistaakseni naapurin hevosella on joskus ollutkin jotain tällaisia.

Chia-siemen: Sisältää paljon erilaisia vitamiineja, sekä kivennäisaineita, kuten magnesiumia, joka lieventää stressiä ja jännittämistä. Parantaa turkkia mm. kiiltävämmäksi ja parempilaatuiseksi, sekä karva kasvaa nopeammin, edistää siis terveen ihon sekä karvan saavuttamista.

Ruusunmarjarouhe : Sisältää paljon erilaisia vitamiineja. Suojelee stressivatsaa, voitelee, suojelee ja parantaa suolistoa.




























Ei olla ite vielä päästy testaa, kun koirat on siellä hoitolassa ja ite ollaan nyt juuri kalajoella leirintäalueella. Aijotaan heti kuitenkin lisätä nämä niiden päivittäiseen ruokavalioon ja uskon että hyvä tulee, suosittelen todellakin kaikille!

Chia de Cracian nettisivuille tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...