sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Kesäfiilistelyä JO NYT :)!

Moi! Ollaan nyt otettu jotenkin tosi rennosti koirien kanssa. Sunnuntaisin ollaan toki käyty edelleen rallytokossa yms, mutta muuta ei olla kotona esim kummemmin treenattu. Eikä ole meistä ollut tarpeenkaan. Ollaan käyty normaalisti enimmäkseen vaan revittelemässä ja kuluttamassa energiaa - juoksemassa tosi paljon muiden koirien kanssa sekä menty tosi pitkiä lenkkejä. Ruskan täytyisi kuitenkin kesän aikana laihtua pari kiloa, ja Naavan kanssa pitäs harjotella nyt ihan pelkkää seuraamista, seisomista ja vierellä kulkua vaan entistä enemmän. 

Eilisistä sukulaissynttäreistäni jäi vielä vaikka mitä herkkuja - donitseja, tuulihattuja, sipsejä, munkkia ja kakkua - päätettiin kuluttaa loputkn herkut tänään naapurin ihanien tyttöjen ja koirien kanssa järjestämällä meidän pihalle picnic ;)

Picnicin lisäksi väsättiin nurmelle pienehkö esterata, jota vuorotellen hypeltiin koirien kanssa. Oli ihana keli ja tosi kesämäinen fiilis tuli, kun sain varpasilteen juosta t-paita päällä pihalla ja huomata että on huimat 18 astetta lämmintä :o ♥

Koirilla oli selkeästi tosi kuuma ja Naavalla ainakin auringossa tumma turkki lämmittää aika paljon. Sen takia vettä piti olla kokoajan saatavilla ja ei voitu kamalasti kokoajan riehua. Kun saadaan kesällä pikkualtaaseemme vesi, pääsee koirat sit sinnekkin aina vilvottelemaan! 



Söpö pieni esteratamme :D♥



Naapurin Lotta ja Naava ♥:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi leo?

Vihdoin ja viimein pääsen taas kirjottamaan ja tänään mun aiheena onkin se mitä oon pitkään odottanut ja ajatellut. Eli tänään kerron, m...